+47 952 97 806 turmore@nettbuss.no
Når turopplevelsen står i fokus!

Om oss

Nettbuss AS avd. Tur Molde vil med stor glede ønske alle reiseglade i Møre og Romsdal velkommen til en ny tursesong. Vi kan presentere et førsteklasses turprogram som vi føler oss sikre på vil falle i smak hos dem som er ute etter komplette og skreddersydde turopplevelser. Tur Molde har over 50 års erfaring fra slike turer. Dette gjør at vi kjenner våre kunders ønsker og behov så godt at vi vet hva de vil ha i en god turpakke. Dermed kan vi tilby et bredt spekter av gode, varierte og innholdsrike turer i inn- og utland.

Nettbuss Avd. Tur Molde vil selvsagt levere utelukkende kvalitetsprodukt til våre kunder. Derfor består vår busspark av topp moderne og godt utstyrte turbusser optimalisert for sitt formål, nemlig å sørge for at komfort, trivsel og sikkerhet underveis på reisen alltid blir ivaretatt. Vi samarbeider med velrenommerte og kvalitetssikrede overnattings- og spisesteder med meget god standard over hele Europa – vi overlater ingenting til tilfeldighetene. I tillegg inngår de fleste utflukter og aktiviteter i våre totalpakker. Våre tilbud innebærer med andre ord at vi tar oss av alt det praktiske, mens du som turdeltaker bare kan konsentrere deg om nyte turopplevelsen.

I tillegg til oppsatte turer, arrangerer vi alle slags bussturer for lag og foreninger, samt tar på oss små og store transportoppdrag / komplette turopplegg for bedrifter, skoler og kommuner. Vi kan love deg topp service; vi vil strekke oss langt for å oppfylle dine forventninger og ønsker om hva som skal inngå i en god tur fra a til å.

Nettbuss avd. Tur Molde takker for tilliten dere kunder har vist oss, og ser på det som en ære at reisende velger oss når de ønsker seg nye turopplevelser. Mange kommer tilbake år etter år for å delta på turene våre, noe vi setter veldig stor pris på, men vi ønsker selvsagt alltid også nye kunder velkommen på tur. Vi kan love alle at vi skal arbeidet hardt for å utvikle oss videre og stadig levere nye og bedre produkt til de mange reiselystne i vårt distrikt.

Vi ønsker tidligere og nye gjester velkommen

Greit å vite:

Påmeldingsrutiner:

Påmeldingsskjema her, ring oss på telefon 952 97 806, eller send oss en mail på turmore@nettbuss.no.

Praktisk informasjon:

Reiseforsikring: Alle bør ha en reiseforsikring når man skal ut på tur. Trygdeverkets blanket E111, kan bestille på trygdekontoret eller på internett www.trygdeetaten.no

Pass: Man kan reise uten pass i Norden og de fleste EU-landene. Passet er imidlertid eneste gyldige legitimasjon utenfor Norden og må derfor medbringes.

Vedrørende turer med båt kan være lurt å pakke en liten båtveske for båtreisen. Resten av bagasjen kan stå i bussen under overfarten.

Alminnelige bestemmelser for samtlige reiser ifølge love om pakkereiser. Frister for avbestilling og gebyr varier etter type tur.

 

Sammarbeidspartnere

 

1024px-Color_Line_logo.svg                     1280px-Molde_Fotball_Logo.svg

 

1320662422268.MaxSize.w-137.h-137.Save_                        1280px-Stena_line_logo.svg

 

dfds_logo                        eurostop_logo_fin1